La nostra estratègia: el seu camí cap a l'èxit

La nostra estratègia ens permet crear solucions sòlides i sostenibles per a cadascuna de les operacions de la seva empresa, sense deixar en l'aire ni el més mínim detall.

El nostre equip de professionals porta a terme la seva tasca d'acord amb els més alts estàndards de qualitat i, gràcies als nostres molts anys d'experiència, hem aconseguit desenvolupar una metodologia amb uns resultats excel·lents.

Aquests són els cinc pilars de la nostra exitosa estratègia:

Avaluació

Les nostres auditories tecnològiques i recopilació de dades específiques per a cada cas ens proporcionen una visió completa i detallada de la seva infraestructura de tecnologies de la informació i del seu entorn de treball. El nostre objectiu és posar al seu servei la tecnologia més puntera.

Recomanacions

La nostra investigació i anàlisi es resumeixen en una proposta per a la implementació d'una solució dissenyada de forma individual que s'adapti al seu negoci.

Les nostres recomanacions inclouen un pla detallat, uns objectius clarament definits i una línia d'acció a seguir.

Implementació

DAU Informàtica, gestiona tots els aspectes del procés d'implementació, inclosa la planificació estratègica, el disseny, la gestió del projecte, la posada a prova, la formació del personal i la documentació relativa al projecte.

Durant el procés d'implementació, ens assegurem de treballar en estreta col·laboració amb el seu equip per aconseguir els millors resultats possibles.

Seguiment

La nostra tasca és garantir que la seva solució funciona de manera òptima i segura en tot moment.

DAU Informàtica, realitza seguiment de forma contínua, es controla i avalua el rendiment de les seves aplicacions.

Gestió

El nostre exclusiu enfocament del suport tècnic i el manteniment del seu sistema, l'ajuden a reduir costos, ja que permet gestionar els seus sistemes amb una major eficiència.

DAU Informàtica, li ofereix una estabilitat millorada del seu sistema gràcies a visites programades i a un servei telefònic de resolució de problemes.