Donem assistència tècnica i suport

Serveis de suport informatic i assistència tecnica davant qualsevol problema en l'ambit de les Tecnologies de la informació i la comunicació..

L’ajudem a planificar i supervisar els seus sistemes i infraestructura tecnològiques per a que disposi dels equips, les comunicacions i les eines necessàries per disposar en tot moment de la informació que necessita.

 

Millorar les seves estratègies de negoci

Innovació, productivitat i competitivitat.

Les accions a desenvolupar segons el pla estratègic que es formuli, han de disposar d'una banda, de procediments i eines, que facilitin el seu desenvolupament, i per altra, que lliurin informació oportuna i fiable, perquè la presa de decisions que s'hagin de prendre durant el seu funcionament, sigui encertada.


Les TIC s són eines que faciliten la forma de fer les coses i lliuren informació per al control de gestió. És per això que la planificació informàtica de tota empresa, ha d'estar alineada a l'estratègia de desenvolupament i la seva formulació és el resultat de l'estratègia que es defineixi per al mateix negoci.

 

Solucions òptimes a un cost adequat

Disposem de diverses fórmules per a que el cost de les solucions no sigui el problema més greu.

Per a nosaltres els nostres clients són el nostre futur, i per aquest motiu volem que les nostres relacions no s'interposin per un preu elevat del servei.

Per assolir-ho li oferim serveis que van des del pressupost tancat, per hores, per mitges jornades o jornades complertes, mensualitats per visites o per equips disponibles. Com pot veure depén de la feina i les seves necessitats. Sempre estem disposats a parlar-hi.